trešdiena, 2009. gada 23. decembris

Lustīgus Ziemassvētkus !


Labrīt ! Mums palikusi pēdējā ceļojuma diena un šī ir Ziemassvētku diena, tāpēc visiem pārējiem tos novēlu baltus un gaišus ! Savukārt mēs šodien vēl izbaudīsim Āfrikas sauli, par svētkiem gan te maz kas liecina, bet var jau arī saprast, ne viņiem te sniega, ne ziemeļbriežu :)
Iepriekšējās dienās vēja īsti nebija, vienudien nedaudz iepūta, bet no otras puses, aizbraucām uz Witsands. Viļņi bija vienkārši perfekti, bet vējš bija uz robežas, nedaudz pamocīdamies, sapratu, ka ir jāņem serf dēlis, nevis jāburā, vēlāk pievienojās Jānis un Anete. Burātāju bija apmēram tik pat cik sērferu, manuprāt visilgāk ņēmās Krišjānis - monstrs :) Ari vakardien īsti vēja nebija, pamazām gatavojāmies mājupceļam un vakarpusē aizbraucām pasērfot, rezultātā iegrimu dziļās pārdomās. Skatoties no malas, nav saprotams, kur tiem džekiem pacietība, stundām airēties, gaidīt pareizo vilni.. jo tas prieciņš ir tik īss, bet kad pats nonācu šai bariņā biju pavisam citās domās - nekāda stresa, lai ari tie būs pāris noķerti viļņi, gandarījums būs :)
Prognoze mums sola, ka šodien vēl vajadzētu iepūst un arī viļņiem jābūt ļoti labiem. Vējš gan tikai būs uz vakarpusi, jācer ka pietiks mazajam dēlim un 4.7 burai.
Brauciens kopumā izdevies ļoti labs, es pat gribētu teikt, sava veida treniņnometne, jo paburāt sanāca ļoti daudz, kā ari kādas trīs dienas pasērfot. Tika iepazīta jauna zeme un ļoti attīstīta valsts, kā arī beidzot izbaudīti kārtīgi okeāna viļņi :)

1 komentārs:

kate teica...
Šo komentāru ir noņēmis autors.