otrdiena, 2009. gada 29. decembris

Atpakaļ eiropā.


Esmu atpakaļ eiropā, bet domas un daudzas sajūtas vēl palika tur - āfrikā. Pēdējā diena man ļoti patika, iesākumā izmetām pamatīgu līkumu uz ziemeļiem, bet tur vēja nebija, atgriezāmies ierastajā Sunset Beach, kur viss bija bumbās, pietiekams vējš un 3-4 metru viļņi. Vakarā svinējām ziemassvētkus, es gan tās nenosauktu par tipiskām svinībām pie eglītes un saklātā svētku galda, mums bija feina pasēdēšana kādā indiešu restorānā un pēc tam viens no klubiņiem Keiptaunas centrā. Ja kaut kas arī liecināja par ziemassvētkiem, tad pa retam daži izteiktie "merry cristmas" un sarkanās salaveču cepurītes, bet tā bija ļoti laba dzīvā mūzika, pozitīva publika un stilīga deju grīda, kas uzvedās līdzīgi pacietam batutam :)
Ja turpceļš bija diezgan pasmags, tad atpakaļ atlidojām salīdzinoši komfortabli, lidmašīna patukša, varēja mierīgi gulēt pa vairākiem krēsliem, tik nav ne jausmas, kādu ceļu mēroja mūsu inventārs, jo tas līdz Minhenei ar mums neatlidoja. Protams aviokompānija savu kļūdu laboja, rezultātā, visas mūsu lielās somas pēc dažām dienām nonāca Rīgā. Tas mums ļoti atviegloja transportēšanu, busā vairāk vietas un mazāka krāmēšanās.
Paši gan vēl neesam Rīgā nonākuši, aizķerāmies Minhenē uz dažām dienām. Netālu no šejienes ir Alpi, kur beidzot esmu izdomājis iemācīties snowot.

Nākamgad būsim Rīgā, trīsim slidas un iesauļotām sejām pa taisno uz ledus :)


Nav komentāru: