trešdiena, 2013. gada 9. janvāris

Surf Cafe - Spinout !

  Daudziem noteikt dzirdēts nosaukums, neklūdāties ! Tas pats Pāvilostas sērferu bāriņš tagad ir ieviesies Rīgā, Miera ielā 19. Kādam ari ši adrese zināma.. vēlreiz nekļūdaties ! Visiem zināmais Surfpro veikaliņš kurš turpinās savu ierasto nodarbi, dažādu ekstrēmo sportu inventāru un apģērbu tirdzniecību, ziemas periodā vairāk pārtapis par kafejnīcu.
  Strādājam katru dienu no 11iem līdz 23iem, piektdienu un sestdienu vakaros ballītes, attiecīgi darba laiks līdz pēdējam kritušajam, par svētdienām vēl domājam. Tāda skaļāka un oficiāla atklāšana sekos, jo vēl visas naglas nav sadzītas un dažādi sīkumi pabeigti, kā ari jāsaprot, ko īsti piedāvāsim. Patreiz var dabūt garšigo illy kafiju, zāļu tējas, ierastos kokteiļus un šo to uzkožamu. No ēdiena piedāvājam šeit pat, mierielas apkārtnē pieejamo produkciju, Eko burgerus un Gefro krēmzupas.
  Kā jau bija ierasts Pāvilostā, ari šeit vakaros rādisim serf filmas un iespējamas lekcijas par dažādiem ekstrēmajiem sportiem. Brivdienu vakaros vairāk esam nosliekušies uz mūziku - plates, dj un dažādi mūziķi, kā pirmais telpu iemēģināja Minka (Māris Minkevics), ar savu jauno repertuāru. Dažas ballītes jau esam "pārdzīvojuši", lustīgākā noteikt bija Jaunā gada sagaidīšana :)
  Vēl jāmin "mierielas republika" - tā ir biedrība, kura sastāv no mierielas aktīvajiem mazuzņēmējiem, veikaliņi, kafejnīcas un citi uzņēmumi. Vasaras izskaņā tika atzīmēti vēl vieni ielu svētki, kas ne pārāk siltā laika dēļ, nebija tik apmeklēti, kā "mierielas vasarsvētki" jūnijā, zemāk bilžu galerija no šī pasākuma. Arī ziemasvētkos bija savdabīgs jandāliņš, vilkām bluķi ar visiem pavadošajiem ķekatniekiem. 
  Mieriela attīstās ! Visiem iesaku iegriezties ;)
mierielas rudens

Nav komentāru: