ceturtdiena, 2009. gada 30. jūlijs

Surfpro Wave Cup.





Sacikstes, kas radīja nelielu satraukumu, jo tās bija pirmās viļņu braukšanas sacīkstes, kuras palīdzēju organizēt, izvērtās veiksmīgas. Labi iepūta un par brīnumu spīdēja saule. Pašam sanāca divos braucienos piedalīties, pirmajā pēc neveiksmīgi nosēdināta pushloop kreisā kāja dabūja smagi ciest, nākamais brauciens sekoja pēc 3 minūtēm un sāpju dēļ vairs nebija pilnvērtīga atdeve. Līdz ar to sacīkstes man bija beigušās un varēju mierīgi pabraukties pa vilni.

Kaut kādi trūkumi bija, nepatīkamākais, mītiņa laika neievērošana no dalībnieku puses, bet jācer, ka turpmāk tādi "jociņi" vairs nebūs . Personīgi esmu nedaudz neapmierināts ar tiesāšanu, tomēr turpmāk jāsameklē vismaz 4 tiesneši, jo galvenajam tiesnesim ir pārāk daudz blakuslietas, lai supjektīvi novērtētu. Vērtēšanas zona varēja but vairāk nosprausta uz ziemeļiem, jo atkal jau pierādījās, ka labāki viļņi veļas pretī Ričarda mājai. Kā arī pēc dalībnieku skaita un pietiekamā laika, varēja izvest single elumination. Bet nekas, tas lai paliek pieredzes bagāžā, nākamreiz būsim gudrāki.

Rezultāti nekādu dižo apvērsumu neradīja, joprojām spēcigākais mums ir Krišjānis aiz viņā palika džeks no Igaunijas Peny un trešais Kristaps. Pats ierindojos 9/10 vietā un esmu pilīigi apmierināts, jo nopietns sacikšu braucējs tā pat no manīm vairs nesanāks :)

Paldies maniem jauniešiem par tehnisko atbalstu, Elmāram un visiem pārējiem. Minka drīzumā sarupēs filmu. Gaidam, kā arī nākamos mačus gaidam tieši Pāvilostā !

Bildes un video var apskatīt www.windsurf.lv


Nav komentāru: