sestdiena, 2010. gada 7. augusts

Kas labs noticis jūlijā.

Esmu pamatīgi ieracies darbos, attiecīgi nav bijis laika pieķerties rakstu darbiem, tāpēc īsumā par notikumiem Pāvilostā, sērf klubā Spinout un citur.
 Kā jau ierasts, zvejnieku svētki šeit tiek svinēti divas dienas un šogad bija sabraukuši daudzi cilvīši. Neptūna iznāciens, balle, sporta spēles un viss pārējais, kas piederās šiem svētkiem, savukārt es ņēmu dalību kuģu parādē ar vējdēli un izpušķotu buru, vienīgi šovasar kompānijā uz dēļa bija arī man suns Haua, tā arī atburājām līdz pašam klubiņam. Vēlāk, uz vakara pusi, devos uz Vēju paradīzi, kur   tika sarīkota zaļumballe, par godu Valda Siliņa 40 gadu jubilejai. Feina ballīte izvērtās, sen nebija baudīts tāda veida pasākums. Bez visa šī jandāliņa bija arī sportiskā daļa, Elmārs Smiltenieks bija saorganizējis mačus FW klasē, kā reiz vējš iepūta abas dienas un izdevās izvest pienācīgu braucienu skaitu.
  Tūlīt pēc šiem svētkiem sekoja kārtējā serf nometne, diemžēl nepaveicās ar vēju, bet tas pamudināja sadomāt, ko jaunu. Rezultātā tapa neliels kontests, ar SUPiem un kontrolpunktiem, domāju ko līdzīgu ari citos pasākumos ieviest, jo bija inčigi.
  Nākamais pasākums mums bija Salacgrīvā, Pozitivus festivālā, kur pārstāvējām Zelta zivtiņas sērf telti un mācījām cilvēkiem gan supot, gan skimot. Jūlija otrajā pusē, pēc šāda pat scenārija, piedalījāmies Baltic Beach Party, kas notika Liepājā.
  Zemāk ir bilžu galerijas no visiem notikumiem, kas noteikt pastāstīs vairāk :)
zvejnieksvētki '10
Valdim 40

Zvejnieksvētku kauss
Serf nometne, jūlijs
pozitivus '10

Nav komentāru: