piektdiena, 2012. gada 1. jūnijs

Miera ielas vasarsvētki.

Pasākums, kas diezgan negaiditi uzkrita uz galvas, jo tieši 26. maijs abiem pierakstītajiem, veikala Surfpro iemītniekiem Robim un Dzintaram, bija pilnīgi nederigs. Pēdējā brīdī tomēr sadomājām karogu nenolaist, nāca talkā Bauba un viss notikās. Turpat uz ielas izveidojām mazu fotostudiju, kas kaut kādā mērā pietuvināja pludmales sajūtai, bildējām draugus, paziņas un visus pārējos, kas iegriezās veikalā. Vietas un telpas nebija daudz, nācās izmantot platleņķi, zemāk var apskatīt rezultātu.
Ar nedaudz trīcošu roku bijām uz ielas izvilkuši mūziku, jo pēc pēdējiem notikumiem, par šādu triku var dabūt pamatīgu sodu. Vēlāk gan noskaidrojām, ka viss pasākums ir nokārtojis vajadzīgo atļauju un pagriezām skaļāk :) Nedaudz uz priekšu, kādā pagalmā uzstājās dažādas grupas, man sanāca noklausities Voiceka (tagad sastāvs bik mainījies un nosaukums ar) sniegumu, kā vienmēr - sasodīti labs. Praktiski katrs uznēmums, veikals, kafejnīca, kas atrodas uz šīs ielas bija izdomājis ko savu, diemžēl visu nepaguvu izstaigāt, jo diezgan pamatīgi nācās parosīties gar mūsu veikaliņu.
Jāatzist ka vakarpusē pasākums pārtapa par mazu revolūciju, jo saskaņotais laiks bija no 11-23, ko strikti kontrolēt izdomāja pašvaldibas policija. Katra viņu ierašanās tika sagaidīta ar ovācijām un mūziku nācās izslēgt, bet kā šie gabalā, tā atkal kāds pagrieza skaļāk :)
Jācer, ka ši būs laba tradīcija un turpmāk katru vasaru iekustinās miera ielu !
Mierielas vasarsvētki '12

Nav komentāru: